JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Angajatorii din Franta angajeaza muncitori in constructii

Angajatorii din Franta angajeaza muncitori in constructii

Domeniul constructiilor ofera locuri de munca muncitorilor necalificati si fara experienta, intrucat obligatiile impuse de acest loc de munca, pot fi indeplinite si de incepatori. Angajatorii solicita muncitorilor necalificati absolvirea unei scoli profesionale sau de meserii.

Salariile oferite de angajatorii din strainatate pentru munca necalificata in constructii, este net superioara celor primate de muncitorii necalificati care lucreaza in tara, fiind mai mari de cateva ori.

In Franta, un muncitor necalificat, pentru munca prestata in realizarea de cofraje pentru constructii, primeste un salar de 1500 de euro pe luna, angajatul beneficiind si de cazare si transport gratuit.

Pentru locuri de munca in Franta va recomanda www.jobsalert.ro, unul dintre portalurile majore de recrutare a fortei de munca din Romania pentru strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: Franta
Tag-uri: constructii, necalificat, muncitori necalificati, munca necalificata
Data publicarii: 2013-03-09

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.