JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Marea Britanie se pregateste sa ia masuri impotriva romanilor

Marea Britanie se pregateste sa ia masuri impotriva romanilor

Conform datelor oferite de JobsAlert.ro, Marea Britanie solicita de pe piata muncii din Romania, forta de munca. Numai din Anglia sunt peste 2000 de locuri de munca pentru muncitorii romani dornici sa emigreze, pentru toate domeniile de activitate.

Odata cu liberalizarea pietei muncii, la inceputul anului 2014, oficialii britanici doresc sa adopte unele masuri impotriva nou-venitilor in randul muncitorilor, limitand accesul la locuintele sociale, sistemul de sanatate, dar in conformitate cu legislatia impusa de Uniunea Europeana.

Se pare ca nu doar muncitorii emigranti vor fi supusi noilor masuri discutate in prezent de ministrii de la Londra. Unele restrictii similare vor fi adresate si cetatenilor britanici.

Masurile ce vor fi luate impotriva muncitorilor emigranti, pot fi aplicate daca sunt considerate legale de Curtea Europeana de Justitie si sunt in conformitate cu cele deja aplicate asupra muncitorilor in alte state din Uniunea Europeana.

Muncitorii emigranti in Marea Britanie, ar putea avea accesul limitat la serviciile de sanatate si cele de sanatatate, in functie de gradul de contributivitate, conform contractului de munca.

Pe subiectul muncitorilor emigranti din Marea Britanie, o declaratie va fi emisa de Partidul Laburist.

Puteti vedea oferte de munca in Marea Britanie pe platforma www.JobsAlert.ro. Locuri de munca in Anglia prin www.jobsalert.ro.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: Anglia, Marea Britanie
Tag-uri: Uniunea Europeana, dreptul muncii, restrictii munca
Data publicarii: 2013-03-01

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.