JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Un post de manger din trei este ocupat de o femeie

Un post de manger din trei este ocupat de o femeie

In Romania, productivitatea muncii este crescuta in subordinea unei femei care poseda un loc de munca in conducere, intrucat un post de manager din trei este ocupat de o femeie.

Se pare ca munca prestata de femei este net superioara din punct de vedere calitativ, muncii prestate la locul de munca de catre barbati, iar numarul fameilor pentru acest gen de munca ar putea creste datorita sustinerii Parlamenului European care doreste ca una din functiile de Comisar European, odata cu alegerile din 2014 sa fie ocupat de o femeie.

Femeile sunt recunoscute prin munca prestata pe functii de CEO, pentru capacitatea de analiza a detaliilor, a modului in care se dedica in solutionarea problemelor de munca precum si de dezvolatrea relatiilor colegiale de munca.

Comisia Europeana a propus cresterea numarului de locuri de munca adresate femeilor pentru functiile de conducere din cadrul afacerilor si cel politic, care ar putea creste, prezenta acestora, procentual pana la 40% in anul 2020.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca in strainatate sunteti invitati pe www.jobsalert.ro : modul usor de a pleca la munca in strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: toate
Tag-uri: femei, eficienta, productivitate, performanta, afaceri, conducere, profitabilitate
Data publicarii: 2013-02-27

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.