JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Femeile sunt mai eficiente la locul de munca

Femeile sunt mai eficiente la locul de munca

Femeile reusesc cu succes sa se imparta intre responsabilitatile locului de munca si aportul din cadrul familiei, fara a neglija vreun aspect sau a se plange de munca obositoare.

In ultimul timp, un numar crescut de femei pot fi gasite ocupand locuri de munca ce unii considera ca se adreseaza in exclusivitate barbatilor. Sunt nenumarate cazuri de femei CEO, care au crescut productivitatea muncii in industria petroliera, IT, domeniul bancar sau chiar al constructiilor.

Domenii stapanite in majoritate de barbati, incep sa fie cucerite si de femei, unde intalnim la locurile de munca cum sunt de exemplu cele de bucatari chef, exploratori, oenologi sau pilot de avion sau raliu.

In Romania, in randul locurilor de munca pentru manageri, o femeie ocupa un post de acest gen, din trei existente.

Femeile sunt sustinute si incurajate de Comisia Europeana sa ocupe locuri de munca atat in afaceri cat si in politica, din acest motiv solicita guvernelor nationale, dupa alegerile din 2014, sa propuna pentru cele doua functii de Comisar European, o femeie si un barbat.

In comparatie cu barbatii ce ocupa locuri de munca in mediul afacerilor, femeile sunt intr-un numar cantitativ redus, care au un aport al muncii calitativ superior. Se pare ca femeile acorda detaliilor o atentie mult mai mare, sunt muncitoare in ceea ce priveste atingerea obiectivelor de munca, sunt tolerante la locul de munca si orientarea spre oameni le face sa creeze la locul de munca relatii bune.

Femeile sunt sustinute de Parlamentul European in ocuparea locurilor de munca pe functii de conducere, recomandand ca doamnele sa ocupe aceste posturi in proportie de pana la 30% pana in anul 2015 si pana la 40%, pana in anul 2020.

Platforma www.JobsAlert.ro va ofera numeroase oportunitati de a avea o cariera de succes.

Cei interesati in cautarea unui loc de munca in strainatate sunt invitati sa vizualizeze platforma www.JobsAlert.ro specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: toate
Tag-uri: femei, eficienta, productivitate
Data publicarii: 2013-03-06

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.