JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Femeile care ocupa locuri de munca in politica pot preveni conflictele

Femeile care ocupa locuri de munca in politica pot preveni conflictele

Femeile care ocupa locuri de munca in politica pot preveni conflictele

Cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, Comisia Europeana a relatat un sondaj Eurobarometru, cu privire cu rolul femeilor care ocupa un loc de munca in domeniul politic.

Din cele 27 de state membre, au participat peste 25.000 de cetateni, care si-au exprimat opinia referitoare la egalitatea sanselor de angajare pe posturi importante din politica atat pentru femei cat si pentru barbati.

Majoritatea considera ca locurile de munca din politica ocupate de femei pot favoriza tarile ce sunt in dezvoltare, deoarece acestea sunt predispuse prin munca prestata sa se preocupe de probleme cotidiene cum sunt drepturile omului, conditiile de trai ale cetatenilor, dar si prevenirea conflictelor sau a razboaielor.

Munca femeilor din politica este apreciata si in Romania, datorita faptului ca aproximativ 96% dintre cetatenii romani sustin egalitatea de sanse intre barbati si femei cu privire la ocuparea locurilor de munca ce au un grad inalt de decizie.

Aceasta parere este impartasita si de cetatenii din Olanda, Suedia si Irlanda, care sunt de parere ca femeile prin munca lor pot “aduce o schimbare in bine”, ne informeaza cotidianul “Adevarul”.

In prezent se pare ca femeile sunt cele mai defavorizate in ceea ce priveste lipsa unui loc de munca, a veniturilor, fiind expuse violentei fizice.

Cei interesati in cautarea unui loc de munca in strainatate sunt invitati sa vizualizeze platforma www.JobsAlert.ro specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: toate
Tag-uri: politica, 8 martie, ziua femeii, discriminare
Data publicarii: 2013-03-08

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.