JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Angajatorii din Franta sunt favorizati de legea muncii

Angajatorii din Franta sunt favorizati de legea muncii

Parlamentul din Franta se gandeste sa adopte unele modificari asupra legii muncii, care va favoriza angajatorii in defavoarea muncitorilor francezi.

Se pare ca, muncitorii francezi nu au nivelul de productivitate al muncii, dorit de angajatorii care ofera salarii mari pentru doar trei ore de munca intr-un program zilnic de lucru.

Legea muncii, ar putea avantaja angajatorii, acestia fiind tot mai mult interesati de angajarea muncitorilor emigranti, multi dintre ei indreptandu-si atentia catre tara noastra, si deci spre muncitorii romani.

Cabinetul de la Paris analizeaza in continuare proiectul referitor la legea muncii, acesta fiind dezaprobat si criticat de catre sindicalisti.

Pentru locuri de munca in Franta va invitam pe www.jobsalert.ro, site-ul de recrutare al fortei de munca din Romania pentru strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: Franta
Tag-uri: legea muncii, codul muncii, anagajare, concediere, productivitate
Data publicarii: 2013-04-15

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.