JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Sanse crescute de angajare pentru absolventii de facultate

Sanse crescute de angajare pentru absolventii de facultate

Sanse reale pentru o angajare imediata la locurile de munca vacante sunt adresate persoanelor ce au finalizat studii superioare, masteranzi sau studenti.

Peste 200 de astfel de locuri de munca sunt disponibile prin targul de cariere virtual Foreign Career Fair, a caror oferte de munca vin din partea unor companii internationale de renume cum sunt Dell, Oracle, Genpact, Bosch sau Schneider Electric.

Cei care doresc un loc de munca la acesti angajatori trebuie sa aiba cunostinte solide pentru cel putin una dintre limbile straine, cum sunt: ceha, croata, olandeza, turca, franceza, engleza, portugheza, sarba, albaneza, croata, germana, bulgara, araba, maghiara, italiana, greaca, spaniola, rusa, poloneza, slovena, macedoneana, ucraineana.

In randul angajatorilor se afla si compania SCC Services.

“Candidatul ideal este, in primul rand, un excelent vorbitor al unei limbi straine, dupa care trierea se face si din punct de vedere tehnic. Avem nevoie de experti in IT, dar si de persoane ce au doar cunostinte de baza in utilizarea calculatorului. La acest moment, recrutam pantru ambele sedii SCC din Iasi si Bacau, in special vorbitorii de limba franceza” a declarat reprezentantul companiei SCC Services, Theodor Irimescu, HR executive.

Cei interesati in cautarea unui loc de munca in strainatate sunt invitati sa vizualizeze platforma www.JobsAlert.ro specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate.

Jobs Alert Romania va pune la dispozitie oferte de locuri de munca in strainatate pe care le puteti accesa gratuit.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: toate
Tag-uri: facultate, studii superioare, absolventi facultate, master, doctor, masterand, masteranzi, doctorand, doctoranzi
Data publicarii: 2013-03-08

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.