JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Noi oferte de munca pentru absolventii de studii superioare

Noi oferte de munca pentru absolventii de studii superioare

Cu ocazia desfasurarii targului vitual pentru locuri de munca “Foreign Carrer Fair”, aflam ca o mare parte a locurilor de munca libere sunt adresate absolventilor de studii superioare, student sau masteranzi.

Cei care doresc un loc de munca in cadrul unor companii multinationale cum sunt Bosch, Dell sau Scheneider Electric trebuie sa detina cunostinte solide pentru o limba straina sau in domeniul IT.

Printre angajatori se mai enumera si Oracle, Genpact sau SCC Services, aceasta din urma oferind locuri de munca in Romania, pentru orasele iasi si Bacau, pentru care candidatii trebuie sa cinoasca foarte bine limba franceza.

Locurile de munca oferite de SCC Services solicita candidati experti in IT dar si peroane care detin cunostinte de baza in utilizaea calculatorului.

Cei interesati in cautarea unui loc de munca in strainatate sunt invitati sa vizualizeze platforma www.JobsAlert.ro specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: toate
Tag-uri: targ de joburi, targ locuri de munca, facultate, studii superioare, absolventi facultate
Data publicarii: 2013-02-26

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.