JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Germania solicita forta de munca din Romania

Germania solicita forta de munca din Romania

Germania reprezinta pentru romani o oportunitate de a emigra si de a aplica pentru un loc de munca. Angajatorii germani au ofertat pe piata muncii, posturi in diferite domenii, pe care le-au indulcit cu beneficii salariale si cu serviciile de asistenta sociala.

Conform informarii Euro News, oficialii guvernamentali de la Berlin solicita Uniunii Europene sa aplice unele masuri pentru a preveni cresterea numarului de emigranti romani si bulgari, odata cu ridicarea restrictiilor de pe piata muncii. Oficialii germani sunt interesati sa previna abuzurile in utilizarea beneficiilor sociale.

Aceasta relatare este in contrast cu declaratia ambasadorului german, Andreas von Mettenheim, care, la intalnirea avuta cu ministrul roman Cristian David, a tinut sa precizeze ca romanii stabiliti in Germania, se vor bucura de tot sprijinul in vederea integrarii lor in societate.

De asemenea, vor fi sustinuti din acest punct de vedere si romanii care urmeaza sa emigreze in Germania, drept dovada fiind numeroasele oferte de locuri de munca, care sunt din ce in ce mai multe.

In aceasta discutie, ambasadorul german, a prezentat pozitia statului pe care il reprezinta vizavi de liberalizarea completa a fortei de munca, obiectiv pe care oficialitatile il sustin si care se va pune in practica din ianuarie 2014.

Jobs Alert Romania este o dovada a cererii in crestere pentru forta de munca de origine romana, solicitata de angajatorii germani dar si din intreaga lume. Pe JobsAlert.ro se pot gasi locuri de munca in Germania in majoritatea domeniilor de activitate.

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: Germania
Tag-uri: munca, legal, liberalizarea fortei de munca
Data publicarii: 2013-02-22

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.