JobsAlert.ro locuri de munca in strainatate

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Romanii molestati de presa britanica in legatura cu dreptul de a munci in Anglia

Romanii molestati de presa britanica in legatura cu dreptul de a munci in Anglia

Presa din Marea Britanie ne bubuie cu articole defaimatoare de felul celui din "Mail Online", intitulat: "We're on our way to Britain: In a year up to 29 million Romanians and Bulgarians will have the right to settle in Britain and claim benefits. And many from the gipsy community can hardly wait to get here" si aparut ieri, 23 Decembrie 2012. (aici)

Stirea aceasta nu mai este de mult o "stire", este un fapt, este lege. Ca nu mai prezinta nici o noutate, este de asemenea cunoscut, fiind o noutate acum un an de zile si fiind anticipata inca din 2004 cand granitele au fost deschise. In lipsa de altceva, presa britanica isi face de lucru, legandu-se si de tigani si postand niste poze foarte urate, ca si cum in Anglia nu ar exista drogati, infractori, coruptie.

Britanicii trebuie sa priceapa un lucru simplu: daca vor sa fie membrii ai Comunitatii Europene si sa se bucure de avantajele pe care le prezinta aceasta participare, trebuie sa accepte si partile proaste, pentru ca Romania plateste aceasta participare de mult dinainte de a fi membra UE.

Imi pare un caz simplu in care Britanicii, ca si alte tari membre UE care inca se mai fofileaza in jurul legii, vor sa manance ciocolata si sa aiba in acelasi timp ciocolata. Acest lucru nu este posibil si ne-a ajuns pana in gat sa va auzim vaicarindu-va. Pe englezeste si fara suparare: "Fuck off!".

JobsAlert.ro

Categoria: stiri
Tara: Anglia
Tag-uri: Anglia, Marea Britanie, imigrare, UE, libera circulatie
Data publicarii: 2012-12-23

Copyright 2012 JobsAlert. Unele drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.