Locuri de munca in strainatate pentru aplicanti

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Oferte de locuri de munca in strainatate si servicii pentru aplicanti

Servicii pentru aplicanti

JobsAlert va ajuta sa va gasiti un job cat mai repede posibil, tot ce este necesar din partea dumneavoastra este sa va creati un cont de utilizator. Apoi din contul dvs. va puteti complete cv-ul si puteti aplica la un numar nelimitat de locuri de munca in vederea angajarii dumneavoastra. Tot in contul dvs. va puteti selecta domeniile din care vreti sa primiti oferta pe email pentru a micsora timpul dvs. pretios de a cauta un anumit tip de job.

Stadiul aplicarii CV-ului dvs

Odata ce ati aplicat la locurile de munca dorite, siteul JobsAlert va informeaza in ce stadiu se afla cv-ul dumneavoastra de la fiecare loc de munca aplicat. Aceasta informatie este transmisa de catre angajator si se poate afla in stadiul : necitit, citit sau salvat pentru interviu.

Consultanta CV gratuita

Primiti o opinie profesionala a CV-ului dumneavoastra. Creati-va CV-ul si sunati-ne pentru a primi suport instant si real despre cum vad angajatorii CV-ul dumneavoastra. Ne puteti contacta telefoni la numarul 0374.900.040. Puteti avea CV-ul verificat in cateva minute, gratuit.

Seriozitate si Legalitate

Toate licentele agentiilor de pe JobsAlert.ro sunt verificate de operatori umani, pentru a oferi informatii cat mai corecte si complete.