Locuri de munca in strainatate fara comision direct de la angajatori

servicii recrutare forta de munca pentru angajatori

Servicii specializate de recrutare a fortei de munca pentru angajatori

Servicii pentru angajatori

Postati anunturile si primiti aplicanti prin email

JobsAlert ofera companiilor ce doresc sa-si mareasca personalul un sistem de recrutare online, intuitive si simplu de folosit. Dupa ce va creati un cont de utilizator puteti adauga un numar nelimitat de locuri de munca pe site si puteti primi cv-uri in contul dumneavoastra. Postarea anunturilor este gratuita.

Adaugati anunturi de recrutare GRATUIT

Dupa postare anuntului, acesta va aparea pe prima pagina, astfel incat toti aplicantii care viziteaza JobsAlert.ro vor putea vedea instant anuntul dvs. De asemeni anuntul va fi trimis prin email catre toti aplicantii din baza noastra de date care se incadreaza in domeniul selectat de dvs.

Eficientizati timpul de lucru

Pentru fiecare anunt aveti posibilitatea de a folosi o multitudine de filtre de restrictionare specifice activitatii de recrutare, astfel incat aplicantii care respecta criteriile dumneavoastra vor fi separati de cei care nu le-au indeplinit. Pentru anunturile care includ mai multe categorii de angajati, acestia vor fi grupati in liste separate in functie de setul de meserii specificat de dumneavoastra.
Dupa creerea contului un reprezentant responsabil de serviciile JobsAlert, va va contacta si va va ajuta cu orice informatii sau ajutor veti avea nevoie.

Prin serviciile noastre, dorim sa simplificam munca si timpul dvs. pretios punandu-va la dispozitie CV-uri gratuite si un mod eficient de a le utiliza. Activarea unui cont este GRATUITA.