Oferte de locuri de munca in strainatate prin agentii de recrutare acreditate

servicii recrutare forta de munca pentru agentii

Servicii dedicate agentiilor de recrutare care ofera locuri de munca in strainatate

Servicii pentru agentii

Postati anunturile si primiti aplicanti prin email.

JobsAlert este platforma specializata in colaborarea cu agentii cu scopul de a recruta pentru munca in strainatate. Postarea anunturilor este gratuita.

Adaugati anunturi de recrutare GRATUIT

Dupa postare anuntului, acesta va aparea pe prima pagina, astfel incat toti aplicantii care viziteaza JobsAlert.ro vor putea vedea instant anuntul dvs. De asemeni anuntul va fi trimis prin email catre toti aplicantii din baza noastra de date care se incadreaza in domeniul selectat de dvs.

Eficientizati timpul de lucru

Pentru fiecare anunt aveti posibilitatea de a folosi o multitudine de filtre de restrictionare specifice activitatii de recrutare in strainatate, astfel incat aplicantii care respecta criteriile dumneavoastra vor fi separati de cei care nu le-au indeplinit. Pentru anunturile care includ mai multe categorii de angajati, acestia vor fi grupati in liste separate in functie de setul de meserii specificat de dumneavoastra.

Accesati noi proiecte de recrutare

Va oferim posibilitatea de a recruta pentru noi la proiectele de recrutare pe care le avem in desfasurare. De asemeni aveti posibilitatea sa recrutati pentru agentiile straine care si-au exprimat interesul prin noi, pentru colaborari cu agentiile romane.

Dupa creerea contului un reprezentant responsabil de serviciile JobsAlert, va va contacta si va va ajuta cu orice informatii sau ajutor veti avea nevoie.

Prin serviciile noastre, dorim sa simplificam munca si timpul dvs. pretios pentru a participa in extinderea activitatii punandu-va la dispozitie CV-uri gratuite si un mod eficient de a le utiliza, noi proiecte de recrutare si o optiune de a genera noi venituri. Activarea unui cont este GRATUITA.