Ce intrebari ar trebui sa puneti la interviu

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Ce intrebari ar trebui sa puneti la interviu

Ce intrebari ar trebui sa puneti la interviu

Foarte multa lume are aceasta preconceptie ca la interviu trebuie sa raspunzi la intrebari si atat. Nu este adevarat. Este foarte indicat sa puneti intrebari. In contextul in care foarte multi romani evita sa faca acest lucru, a pune intrebari va poate crea un avantaj considerabil, deoarece angajatorul va aprecia acest lucru: arata interes pentru locul de munca si companie, degaja incredere si intelegere. Astfel de intrebari dovedesc, de asemenea, si ca sunteti deschis la critica si pregatit(a) sa cooperati spre a va imbunatati.

Iata cateva intrebari care va pot ajuta:

"Exista ceva legat de CV-ul meu pe care doriti sa il detaliez?"

"Exista ceva in CV-ul meu care necesita clarificari?"

"Ar exista ceva care v-ar putea ajuta a lua o decizie mai usor in legatura cu candidatura mea?"

Intreband daca exista nelamuriri legate de CV da posibilitatea angajatorului sa primeasca clarificari pe care altfel le-ar trece cu vederea (mai ales in conditiile in care sunt multi candidati pentru respectivul post de munca) sporind astfel sansele dumneavoastra.

In concluzie, nu ezitati sa puneti intrebari, incercati sa dati clarificari suplimentare si sa prelungiti durata interviului. Un interviu scurt este foarte rar un semn bun.

Pentru locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: cariera, sfaturi, interviu

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.