Consultanta CV gratuita!

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Consultanta CV gratuita!

Consultanta CV gratuita!

O mare parte dintre români fac greșeli la crearea unui CV, greșeli de care noi nu ne dăm seama pe moment sau mai târziu.

Un studiu arată că 48% dintre CV-uri, conțin greșeli de ortografie sau exprimări vagi , iar 24% greșeli grave de exprimare sau gramaticale, 37% care conțineau mai mult de trei pagini iar 9% dintre ele conțineau cuvinte cheie specifice domeniului vizat sau experienței profesionale .

Topul celor mai frecvente greşeli continuă cu concentrarea mai degrabă pe simpla enumerare a experienţelor profesionale şi nu pe evidenţierea rezultatelor şi realizărilor profesionale de până acum.

În condițiile în care pentru fiecare loc de muncă aplica în medie 130 de candidați , cele mai recente studii  arată că angajatorii petrec  în medie doar 6 secunde pentru a analiza un CV.

De aceea site-ul nostru JobsAlert.ro vă pune la dispoziție informații esențiale în legatură cu formarea CV-ului dumneavoastră .

Avem privilegiu să vă oferim serviciul de Consultanță Gratuită. Pentru a beneficia de acest serviciu ne trebuie adresa dumneavoastra de email cu care v-ati inregistrat si denumirea locurilor de munca unde ati aplicat.

De ce vă oferim acest serviciu de consultanta gratuita?

Simplu , pentru a vă face CV-ul dumneavoastră  interesant pentru angajatori, care vă va diferenția de concurență și care în final își va indeplini scopul, acela de a crea invitația la interviu.

Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont pe site-ul nostru JobsAlert.ro. După ce v-ați finalizat CV-ul operatorul nostru vă poate oferi  informații prin email  în legatură cu perfecționarea CV-ului  dumneavoastră .

Pentru acest serviciu sunați la : Email: consultanta@jobsalert.ro

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Prin acest serviciu beneficiați instant de părerea unui consilier cu experiență în resurse umane astfel având garanția unor servicii de calitate orientate spre nevoile dumneavoastra.

Durata de asteptare a unui raspuns depinde foarte mult de volumul de emailuri primite de la persoane precum dumneavoastra. Serviciul este oferit "as-is", in limita posibilitatilor echipei noastre.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: cariera, CV, sfaturi, jobsalert, consultanta

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.