Hoteluri/Restaurante mereu cu locuri de munca

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Hoteluri/Restaurante mereu cu locuri de munca

Hoteluri/Restaurante mereu cu locuri de munca

Cele mai multe locuri de munca in strainatate si cele mai in top sunt in demeniul Hoteluri/Restaurante, in prezent sunt peste 1.200 de oferte de munca . Aceste oferte de locuri de munca se gasesc in tari europene ca: Marea Britanie , Grecia , Cipru, Spania , Italia, Franta . De asemena aceste oferte vin si din tari mai indepartate cum ar fi SUA, Canada, Emiratele Arabe, Elvetia.

Daca sunteti in cautarea de locuri de munca in strainatate pe domeniile Hoteluri/Restaurante conditiile de munca nu sunt greu de indeplinit, de regula se cer personae tinere , cu studii similar,limba engleza la nivel conversational, ori limba tarii in care mergeti. Este bine pentru dumneavoastra sa stapaniti limba ceruta la nivel de conversatie deoarece aceste domenii presupun de multe ori sa lucrati in interactiune cu clientii. Exista angajatori care cer o minima de experienta dar sunt si angajatori care nu cer experienta.

Pentru aceste oferte unii angajatori ofera beneficii suplimentare , masa , cazare , transport, asigurare medicala . Salariile difera de la job la job si in functie de experienta fiecaruia. Salariile incep de la 500- 2.500 de euro pe luna , exista si salarii care ajung pana la 5.500 de euro iar aceste salararii mai sunt completate si de bacsisuri.

Pentru locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: toate
Tag-uri: strainatate, hoteluri, restaurante, turism, bar

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.