Inbinati vacanta cu munca

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Inbinati vacanta cu munca

Inbinati vacanta cu munca

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca instrainatate dar va place sa munciti si intr-un mediu vesel, festiv, de vacanta aveti oportunitatea de a lucra in tarile care sunt destinate turistilor straini cum ar fi Grecia , Italia , Cipru si Australia . Unele dintre ofertele de locuri de munca sunt pe durata de 3 luni adica sezoniere dar unele sunt si cu termne de prelungire a contractelor. Fiecare dintre aceste state ofera joburi in domeniile : Hoteluri/Restaurante, Ingrijire/Intretinere, Agricultur / Zootehnie / Silvicultura, Maseori SPA,Dansatoare si in Constructii.

Se fac angajari in Cipru pe posture de: curatenie , cameriste, menaj, ospatari, pizzeria, barman, gradinari pentru hoteluri, bucatari, bone, spalatori vase si macelari . De obicei sunt cautati tinerii si pentru a aplica este necesar sa cunoasteti limba engleza la nivel conversational plus ca va ajuta sa cunoasteti mai bine limba tarii. Salariile oferite incep de la 425-1.300 de euro pe luna. De luat in calcul ca daca veti lucre in servicii, veniturile dumneavoastra se vor rtunji din bacsisuri iar multi dintre angajatori  va ofera beneficii suplimentare, cazare, masa, asigurare medicala sau chiar transport.

De asemeni puteti aplica oricand in Grecia pe posture de : receptionist(a),ospatari(ta), cameriste, barman, ajutor de bucatari, majordomo, spalatori vase, gradinari, ingrijitori piscine, maseuri,dansatoare, manichiuriste , pedichiuriste, coafeze, muncitori necalificati, vanzatoare dar si in constructii. Salariile sunt mai mari decat in Cipru intre 500- 3.000 de euro pe luna iar regulile de recrutare sunt la fel, vizand in principal pe candidatii mai tineri si se cer tot limbile engleza si greaca la niver conversational.

Puteti oricand sa aplicati daca doriti sa lucrati in Italia sau Austria ambele state sunt un management pentru turistii straini cu locuri de munca in diverse domenii.Salariile sunt cuprinse intre 400-4.500 de euro pe luna unele avand beneficii suplimentare .

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: toate
Tag-uri: strainatate, part-time, turism

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.