Munca in cuplu, o noua tendinta pentru angajarea in strainatate

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Munca in cuplu, o noua tendinta pentru angajarea in strainatate

Munca in cuplu, o noua tendinta pentru angajarea in strainatate

Angajatorii straini cauta in continuare lucratori romani pentru  anumite munci. Si pentru ca uneori celor care vor sa se angajeze in strainatate le este greu sa se rupa de familie sau nu vor sa se desparta de partenerul de viata, strainii vin cu o solutie: Ofera locuri de munca pentru cupluri.

Locurile de munca disponibile pentru cupluri sunt in domeniile : Ingrijire/Intretinere, Au Pair/Babysitter, Agricultura /Silvicultura/Zootehnie, Fabrici la banda la ambalat, pe vase de croaziera sau in munci sezoniere. Se mai  intampla uneori ca data plecarii dumneavoastra sa fie diferita fata de partener(a) sau familie. Este bine daca doriti sa lucrati impreuna sa cautati locuri de munca in strainatate in acelasi oras sau in aceeasi  zona . Daca doriti sa aplicati la aceste locuri de munca trebuie sa stiti ca CV-urile se fac separat si trebuie sa cunoasteti o limba straina . De cele mai multe ori se vorbeste limba  engleza  iar daca stiti limba tarii la care a-ti aplicat este si mai bine pentru dumneavoastra. Este un mare avantaj pentru ambii parteneri  daca doar unul dintre voi cunoaste limba ceruta in anunt.

Pentru locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: toate
Tag-uri: strainatate, cupluri, au pair

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.