CV-ul, evitarea greselilor

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

CV-ul, evitarea greselilor

CV-ul, evitarea greselilor

Atunci cand sunteti in cautarea unui loc de munca in strainatate sau in Romania, CV-ul reprezinta cartea dumneavoastra de vizita si este primul document care intra in contact cu recrutorul /angajatorul sau cu agentia de recrutare. Aceasta va forma prima impresie legata de persoana dumneavoastra. Stresul poate fi un factor responsabil pentru micile greseli de neatentie ce se strecoara in CV. Din pacate, aceste greseli conteaza pentru angajator/recrutor si va poate periclita candidatura.

Una dintre greseli este ca multi candidati completeaza experienta doar de la 2-3 locuri de munca avute anterior si pe care le considera mai relevante. Sfatul nostru este sa nu faceti acest lucru pentru ca poate duce la lipsa unor ani intregi din experienta dumneavoastra profesionala.

O singura greseala in CV, chiar si de litera, iti ucide din start sansele de a pune mana pe jobul mult dorit.Tot la experienta este foarte important sa mentionati in CV numele fostului angajator pentru a nu lasa o impresie ca, de fapt, ar fi vorba despre un job inventat

Pentru crearea unui CV trebuie sa fiti foarte antenti atunci cand treceti adresa de email, ar fi bine sa fie o adresa care inspira seriozitate, sa nu contina nume de porecle. Ideal ar fi sa va creati o adresa de email care sa contina  doar numele  sau prenumele dumneavoastra.

La completarea datelor in CV este bine sa fiti sinceri cand v-a creati CV-ul. Este bine sa nu treceti daca stiti o limba straina nivel avansat daca de fapt sunteti la nivel incepator, este foarte probabil, ca la interviu sa fiti verificat(a) si sa lasati impresia de neseriozitate.

Atunci cand va creati CV-ul este bine sa fiti onesti si cat mai detaliati pentru a avea sanse mai mari la locul de munca dorit.

Pentru mai multe sfaturi si pentru mai multe locuri de munca in strainatateva JobsAlert.ro va sta la dispozitie.

Pentru locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: cariera, sfaturi, CV

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.