Obtinerea locului de munca depinde de sinceritatea ta

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Obtinerea locului de munca depinde de sinceritatea ta

Obtinerea locului de munca depinde de sinceritatea ta

Pentru a obtine loculde munca dorit trebuie sa redactam un CV, indiferent ca este vorba despre loculde munca din strainatate sau locul de munca din Romania.

Pentru a obtine loculde munca, multi dintre candidati, considera ca se vor angaja, daca inredactarea CV-ului, strecoara si cateva minciunele nevinovate. Din pacate,angajatorii verifica datele prezentate in CV, inainte de a chema candidatul laun interviu.

Nu incerca sa modifici,sau sa minti, in ceea ce privesc datele referitoare la vechiul loc de munca:

-          - Perioada in care ai figurat ca angajatla un loc de munca

-          - Perioada in care nu ai ocupat nici unloc de munca

-          - Diferite realizari sau functii detinutela locul de munca anterior

Unii muncitori, dindorinta de a ocupa un anumit loc de munca, inventeaza diferite diplome deabsolvire, sau chiar redacteaza referinte si recomandari false.

Cea ma simpla cale de aobtine un loc de munca in strainatate sau in Romania, este platforma www.jobsalert.ro,specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate, care oferaconsultanta gratuita in angajarea cu contract de munca.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: CV, interviu, muncitori, loc de munca, loc de munca in strainatate, contract de munca, candidati

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.