Cum sa te menajezi de stresul generat de locul de munca

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Cum sa te menajezi de stresul generat de locul de munca

Cum sa te menajezi de stresul generat de locul de munca

Majoritatea romanilorcare doresc sa se angajeze la locurile de munca din strainatate, au ales sarenunte la locurile de munca din tara, datorita stresului exagerat, la care aufost supusi.

Teama de a nu pierdelocul de munca detinut, dar si teama ca nu vor primi la timp salariile, augenerat un stres suplimentar pentru muncitorii romani. Indiferent de importantarolului avut la locul de munca, muncitorii romani se gandesc tot mai mult sa nufaca greseli la locul de munca din teama de a nu fi criticati de cei din jur,si astfel, sa piarda locul de munca.

Competitia de pe piatamuncii din Romania, a devenit tot mai mare, si astfel, muncitorii romani aupreferat sa se angajeze la locurile de munca din strainatate, unde nu suntsupusi la stresul zilnic de a-si pierde locul de munca, si in plus muncaacestora este remunerata cu sume importante de bani.

Numeroase locuri demunca in strainatate pot fi vizualizate pe platforma www.JobsAlert.ro,specializata in cautarea de locuri de munca in strainatate cu contract demunca.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: locul de munca, locuri de munca in strainatate, muncitorii romani

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.