Care sunt costurile angajatorului in procesul de recrutare

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Care sunt costurile angajatorului in procesul de recrutare

Care sunt costurile angajatorului in procesul de recrutare

Majoritateamuncitorilor care sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate sau intara, nu trebuie sa aloce nici un fel de cost pentru a gasi un loc de munca,intrucat exista numeroase site-uri de recrutare pe internet gratuite.

Potrivit informatiiloroferite de Hart Consulting, angajatorul care solicita muncitori pentru locurilede munca ofertate pe piata muncii, pierde aproximativ 50% din salariul unuiangajat, pe un an de zile.

Se pare ca noul angajatde la locul de munca ofertat, are o productivitate a muncii foarte scazuta inprimele 3 luni, perioada in care, angajatorul trebuie sa investeasca in cursuride formare sau training-uri profesionale.

Angajatorii care oferalocuri de munca in strainatate, muncitorilor romani, sunt dispusi sa ofere sialte beneficii care se reflecta in partea de investitii financiare. Uniimuncitori care sunt angajati la locurile de munca din strainatate, potbeneficia de transportul, masa si asigurarea de sanatate gratuite.

Pentru oferte deangajare la locurile de munca din strainatate, vizitati platforma www.jobsalert.ro,care ofera consultanta gratuita.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: loc de munca in strainatate, piata muncii, muncitori, locuri de munca in strainatate

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.