Scapa de somaj cu vechiul loc de munca

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Scapa de somaj cu vechiul loc de munca

Scapa de somaj cu vechiul loc de munca

Majoritateamuncitorilor romani care cauta un loc de munca in strainatate sau in tara, potsa scape de somaj, daca se intorc la un fost angajat pentru a ocupa vechiul locde munca.

De cele mai multe orine-am dat demisia de la locul de munca, datorita unei oportunitati de munca maiavantajoase financiar, si nu numai. Cu siguranta, somajul nu este o staredorita de nimeni, si prin urmare, o solutie poate fi reangajarea la un loc demunca anterior.

Pentru a-ti recapatavechiul loc de munca, este bine sa reiei legatura cu vechii colegi de munca, sicu fostul tau sef direct care te poate recomanda angajatorului.

Iti poti recastigavechiul loc de munca, datorita experientei acumulate in trecut,dar si datoritacontactelor pe care le-ai stabilit cu partenerii sau clientii. In felul acesta,seful tau direct, nu va trebui sa piarda timp cu o persoana novice in domeniul respectiv,in timp ce tu poti activa la locul de munca, inca din primele zile.

Daca nu ai demisionat, de la locul de munca pe care vrei sa il recastigi, pe o cale amiabila, trebuiesa stii ca la reantoarcerea la locul de munca, nu trebuie sa te astepti laacelasi salariu din trecut. Este posibil ca la redobandirea vechiului loc demunca sa primesti un salariu ma mic cu 20-30%, iar conditiile de munca sa fiemai proaste.

Odata instalat lavechiul loc de munca, vei putea renegocia salariul dupa aproximativ 5-6 luni dela angajare.

Daca doriti un nou locde munca in strainatate, vizitati platforma www.jobsalert.ro,specializata in cautarea locurilor de munca in strainatate cu contract demunca.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: loc de munca, somaj, salariu, loc de munca in strainatate

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.