Cum sa iti sustii moral partenerul care a ramas fara loc de munca

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Cum sa iti sustii moral partenerul care a ramas fara loc de munca

Cum sa iti sustii moral partenerul care a ramas fara loc de munca

Datorita crizeifinaciare din ultimii ani, a devenit ceva obisnuit ca unul dintre parteneri saramana fara loc de munca. Majoritatea muncitorilor care au trecut printr-oastfel de experienta, incearca sa se orienteze spre un alt loc de munca, procesce poate fi destul de anevoios tinand cont de faptul ca numarul locurilor demunca din Romania sunt destul de putine comparativ cu numarul locurilor demunca din strainatate adresate muncitorilor romani.

Muncitorii care detinun loc de munca in strainatate sunt familiarizati cu perioadele de concediifara plata, multi dintre ei preferand sa aiba intre doua contracte de munca, operioada dedicata odihnei, intrucat au reusit sa economiseasca bani dinsalariile de la locurile de munca din strainatate, care sunt considerabie fatade cele din Romania.

Daca partenerul tau aramas fara loc de munca, este bine sa nu iti pierzi increderea si sa il ajutisa caute un nou loc de munca. Poti apela la cunostinte si prieteni, pe care saii rogi sa te ajute sa gasesti un loc de munca partenerului tau.

O alta modalitate decautare a unui loc de munca este internetul. Exista numeroase site-uri dedicatecautarii de locuri de munca in strainatate si in Romania.

Partenerul tau aresanse reale de angajare la locurile de munca din strainatate, datorita faptuluica numarul ofertelor angajatorilor straini este intr-o continua crestere, multedintre ele adresandu-se muncitorilor calificati dar si pentru muncanecalificata, in cazul in care nu detine o pregatire intr-un anumit domeniu,iar salariile sunt considerabile.

Verifica periodicportalul www.jobsalert.ro,specializat in cautarea locurilor de munca in strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: loc de munca, loc de munca in strainatate, contracte de munca, angajare,

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.