Beneficiile muncitorilor necalificati in programele au pair

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Beneficiile muncitorilor necalificati in programele au pair

Beneficiile muncitorilor necalificati in programele au pair

Muncitorii necalificati din Romania pot obtine un loc de munca in strainatate cu ajutorul programelor au pair. Acestia presteaza munca in interiorul unor familii gazda, alaturi de care lucreaza la treburile casnice, si participa la cresterea copiilor.

Acest loc de munca presupune un schimb cultural, care ofera sansa angajarii in strainatate pentru tinerii absolventi cat si pentru cei necalificati., avand totodata sansa de a aprofunda cunostintele unei limbi straine.

La programele au pair care se desfoasoara peste tot in lume: Anglia, Irlanda, Germania, Franta, America, etc, pot apela muncitorii necalificati cu varsta minima de 18 ani care doresc un loc de munca in strainatate.

Pentru munca prestata angajatorii ofera saptamanal, in functie de orele lucrate in folosul familiei, de experienta dar si nivelul de exprimare in limba straina, un venit de aproximativ 75 – 150 de euro.

Angajatul beneficiaza de cazare in camera proprie, cele trei mese pe zi, posibilitatea de a lucra pe teritoriul tarii respective, sau de a participa la cursuri de perfectionare a limbii straine. Fiecare muncitor din programul au pair, beneficiaza de consultanta pe toata durata plasamentului.

Pentru locuri de munca au pair va recomandam sa vizitati site-ul www.jobsalert.ro si sa folositi motorul de cautare pentru a selecta doar acele joburi care va intereseaza.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: au pair, necalificat, necalificati, munca necalificata, schimb cultural, program cultural, tineri, familie, cupluri

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.