5 sfaturi ce te ajuta sa faci cariera in vanzari

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

5 sfaturi ce te ajuta sa faci cariera in vanzari

5 sfaturi ce te ajuta sa faci cariera in vanzari

Domeniul vanzarilor este unul dintre cele mai accesibile, din punctul de vedere al lipsei de experienta. Important este sa poti demonstra angajatorului ca esti o persoana perseverenta, esti dispus sa inveti si ca iti doresti o cariere in acest domeniu.

Acest domeniu poate aduce nenumarate beneficii:

Muncesti cat vrei, iar veniturile tale sunt strans legate de timpul alocat si cat de mult te implici,

Nu te impiedici de rutina, pentru ca in fiecare zi intalnesti diferite situatii si persoane,

Exista mereu, diferite oferte de locuri de munca in strainatate si in tara.

Daca ai decis sa profesezi in aceasta meserie, iata 5 sfaturi utile ce te juta sa iti faci o cariera in acest domeniu:

1.Atunci cand vinzi un produs sau un serviciu unui client, trebuie sa fii si tu convins de utilitatea sa. Informeaza-te in prealabil de caracteristicile sale si apoi scoate-l pe piata.

2.Trebuie sa iei in considerare, mentinerea unei relatii cat mai lungi cu clientul respectiv. Nu obtii profit doar din urma unei singure vanzari, dar daca acesta iti devine client fidel, vor creste si veniturile tale.

3.Adevarul intotdeauna va iesi la suprafata asa ca nu incerca sa trisezi.

4.Trateaza-ti clientii cu profesionalism si sa dai dovada ca in orice moment le poti oferi o solutie pentru problemele ce pot aparea.

5.Invata de la colegii de breasla. Te poti interesa de tehnicile abordate de acestia si in felul acesta afli care este strategia cea mai avantajoasa.

Pentru cei din domeniul vanzarilor, interesati de un loc de munca in strainatate, Jobs Alert Romania ne informeaza ca angajatorii din Germania si Anglia ofera romanilor posturi libere pentru ocupatia de consultant vanzari. Sunt invitati sa aplice cei aflati la inceputul unei cariere in vanzari, avand salarii cuprinse intre 1000 si 2500 de euro.

Jobs Alert Romania va pune la dispozitie oferte de locuri de munca in strainatate pe care le puteti accesa gratuit.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: vanzari, sfaturi, vanzator, agent vanzari

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.