Seriozitatea la interviu: 3 lucruri de care sa te feresti

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Seriozitatea la interviu: 3 lucruri de care sa te feresti

Seriozitatea la interviu: 3 lucruri de care sa te feresti

Desi experienta si atitudinea pe care o ai la interviu sunt cele mai importante aspecte, exista si alte detalii care pot face diferenta intre un salariu acceptabil si unul maricel, dar si aspecte care iti pot garanta esecul, in ciuda faptului ca esti potrivita pentru postul respectiv.

Iata 3 lucruri pe care sa nu le lasi la vedere in timpul interviului, daca vrei sa negociezi in favoarea ta!

Carti sau reviste - Fie ca te intereseaza politica, tehnologia sau cele mai fierbinti barfe mondene, este cel mai bine ca hobby-urile sa ramana acasa, impreuna cu alte dovezi care te-ar putea incadra pe lista candidatilor respinsi.

De ce sa le lasi acasa? Pentru ca poate angajatorul are alte convingeri politice si poti intra cu usurinta intr-o discutie care sa nu te avantajeze sau pentru ca pur si simplu hobby-urile dezvaluie aspecte ale personalitatii tale care poate nu se potrivesc cu profilul cautat de angajator, reducandu-ti drastic sansele de a obtine postul.

Daca tot vrei sa citesti ceva in sala de asteptare, opteaza pentru cele mai recente materiale din domeniul in care incerci sa te angajezi.

Telefonul, tableta si alte gadgeturi Da dovada de respect si lasa in buzunar sau in geanta orice aparat care ti-ar putea distrage atentia in timpul intrevederii.

Nu faci o impresie buna daca iti suna telefonul in timpul interviului sau daca esti anuntata ca tocmai ai primit un mail si, culmea, mai si verifici de la cine este!

Ceasul, bijuteriile si alte accesorii - Informeaza-te cu privire la cultura organizationala si tipul de angajat de care au nevoie.Un ceas de firma si o geanta de designer nu sunt, poate, tocmai cea mai buna idee pentru o astfel de intrevedere.

Pentru a nu deranja pe nimeni, cel mai bine este ca astfel de accesorii, fie ele de firma sau nu, sa fie cat mai discrete. Pana la urma, vrei sa impresionezi prin abilitatile tale, nu sa impresionezi etalandu-ti achizitiile scumpe. Ca sa nu mai spunem ca accesoriile valoroase il vor face pe angajator sa creada ca te poate plati cu mai putin, ca oricum "ai cu ce" si nu te incurci cu maruntis!

Ai grija ca accesoriile sa arate ca te poti integra in cadrul companiei, nu ca vrei sa iesi in evidenta! Vei avea destul timp sa iti personalizezi tinuta de indata ce te-ai acomodat cu noii colegi si cu regulile interne!

Pentru cei interesati de un loc de munca in strinatate site-ul www.JobsAlert.ro va ofera o gama larga de oferte in diverse tari si domenii.

Daca sunteti in cautare de locuri de munca in strainatate JobsAlert.ro va pune la dispozitie diverse ofertele potrivite pentru dumneavoastra.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: succes, seriozitate, pregatire interviu

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.