Locurile de munca in strainatate ca tamplar

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Locurile de munca in strainatate ca tamplar

Locurile de munca in strainatate ca tamplar

Romanii sunt tot mai cautati de angajatorii straini pentru locurile de munca ca tamplar. Oferta este bogata iar tarile cu cele mai multe oferte in acest domeniu sunt in: Franta, Germania, Belgia.

Pe platforma online www .JobsAlert.ro  puteti gasi o gama larga de oferte in acest domeniu:

-Devizor tamplarie PVC;
-Tamplar de diverse obiecte din lemn masiv;
-Tamplari PVC si Aluminiu;
-Tamplari pentru amenajari interioare;
-Tamplar Pal/Mdf.

De cele mai multe ori experienta in domeniu este obligatorie, studii medii si calificare in domeniu.

De asemeni se cere insusirea modului de utilizare corecta si eficienta a echipamenteleor  utilizare in procesul muncii : scule, unelte masini, utilaje ( tesla, ferastrau, dalta, metru, furtun de nivel, rindea, bormasina electrica,nivela cu dubla de aer, fir cu plumb, etc.).

Stilul de munca ca tamplar cere : Perseverenta, atentie la detalii, adaptabilitate, rezistenta la stres, responsabilitate, creativitate si realizarea rezultatelor prin utilizarea tuturor abilitatilor.

Se cere cunoasterea de citire a planurilor specifice si cunoasterea limbii a tarii de origine sau a limbii engleze nivel conversational. Salariile variaza de la tara la tara si pot incepe de la 1000 de euro pana la 1800 de euro pe luna. De asemeni unii angajatori ofera beneficii cum ar fi : cazare, masa si transport .

Pentru locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: toate
Tag-uri: locuri de munca, tamplar, meserii

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.