Locurile de munca in hoteluri si restaurante in strainatate

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Locurile de munca in hoteluri si restaurante in strainatate

Locurile de munca in hoteluri si restaurante in strainatate

Romanii sunt cautati in continuare de angajatorii straini pentru hoteluri si restaurante.
In ciuda crizei, romanii sunt foarte cautati in continuare de angajatorii straini. Oferta de pe piata muncii  este in continuare ridicata, celemai multe oferte sunt pentru:

-ospatarite/ospatari
-bucatari/ bucatar sef
-ajutor de bucatar
-cameriste
-receptioniera/receptioner
-barman
-personal curatenie

Majoritatea angajatorilor cer experienta in domeniu, dar in unele cazuri se fac angajari chiar si fara experienta. De notat este faptul ca in multe cazuri se accepta si chiar se cauta cupluri. De asemeni in unele cazuri nu exista nici un fel de taxe pentru a va angaja.

Salariile incep de la 600 euro si pot ajunge 2000 euro + bacsisuri. Multe oferte au cazarea si masa inclusa. Observam ca tarile cu cele mai multe oferte in acest domeniu sunt Italia, Germania, Anglia, Austria  urmate de Franta, Emiratele Arabe, Spania, Grecia si chiar Cipru.

Pentru locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: toate
Tag-uri: locuri de munca, restaurante

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.