Locuri de munca in agricultura in strainatate

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Locuri de munca in agricultura in strainatate

Locuri de munca in agricultura in strainatate

Romanii sunt ceruti pentru agricultura de angajatorii straini.

Observam ca cu toate ca criza inca nu a disparut din tarile vestice, romanii sunt in continuare ceruti de angajatorii straini in agricultura.Pe platforma www.JobsAlert.ro exista o oferta variata de locuri de munca in acest domeniu, pentru o gama variata de posturi. Cele mai frecvente cereri sunt pentru:

-muncitori cules produse agricole
-muncitori necalificati pentru diferite sarcini
-soferi in agricultura
-ingrijire gradinarit
-ingrijitori ferme animale
-sortatori legume/fructe
-horticultori
-inginer de mediu
-munca in domeniul forestier
-muncitori pentru ferme de pui

Unii angajatori cer experienta in acest domeniu, dar de cele mai multe ori nu sunt cerinte mandatorii.Singura cerinta comuna este o conditie fizica buna.

Salariile incep de la 600 euro si pot ajunge pana la 1600 de euro.De cele mai multe ori sunt oferite beneficii cum ar fi cazare si masa.

Tarile cu cele mai multe oferte in agricultura pentru muncitorii romani sunt in Germania, Italia, Spania, Cehia, Danemarca si chiar Cipru.

Daca va ganditi sa lucrati in agricultura in strainatate, nu uitati sa verificati ofertele variate de pe platforma JobsAlert.ro

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: toate
Tag-uri: locuri de munca, agricultura

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.