Ingrijirea batranilor, un loc de munca flexibil

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Ingrijirea batranilor, un loc de munca flexibil

Ingrijirea batranilor, un loc de munca flexibil

Tot mai multe persoane migrează în ţările vecine ca îngrijitoare pentru cei vârstnici, iar a fi ingrijitoare nu presupune doar tolerantă, stabilitate emotională, flexibilitate şi calm ci şi pregătire profesională, într-un mod responsabil, pentru a putea face fată situaţiilor ce survin in procesul de îngrijire al vârstnicilor.

Candidatul ideal trebuie sa se ocupe in principal cu asigurarea confortului batranului asistat, asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, acordarea ingrijirilor igienice, mobilizarea si transportul, supravegherea starii de sanatate, respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale, acordarea primului ajutor, gestionarea resurselor alocate, asigurarea conditiilor igienico-sanitare, precum si completarea fisei de ingrijiri a persoanei asistate. De multe ori angajatorii cer sa cunosteti limba tarii de origine in care veti lucra sau limba engleza . Pe langa aceasta sunt oferite si masa, transport, cazare etc.

Pentru locuri de munca in strainatate vizitati Jobs Alert Romania.

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: toate
Tag-uri: ingrijire batrani, meserii

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.