Marea Britanie ofera cele mai multe locuri de munca in strainatate

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Marea Britanie ofera cele mai multe locuri de munca in strainatate

Marea Britanie ofera cele mai multe locuri de munca in strainatate

Marea Britanie are cele mai numeroase oferte de munca pentru romani .Cea mai mare parte dintre joburile puse la bataie sunt pentru persoanele cu studii medii, profesionale si pentru muncitori necalificati dar si pentru persoane cu studii superioare au sanse sa-si gasesca un loc de munca atragator.

Ofertele de munca venite din partea Angliei sunt inpartite in 24 de domenii de activitate . Primele domenii dintre acestea fiind: Ingrijore/Intretinere, cu salarii cuprinse intre 400 si 1800 de lire sterline lunar. Baby-sitter,Aup-air ,Ingrijire copii, cu salarii cuprinse intre 500 si 1200 de lire sterline lunar.Asistenta Sociala , Ingrijire batrani ,cu salarii cuprinse intre 500 si si 2000 de lire sterline lunar. Hoteluri/Restaurante/Turism cu salarii cuprinse intre 1000 si 2500 de lire sterline lunar.

Sunt numeroase posture vacante. De exemplu pentru a ocupa una dintre aceste pozitii disponibile destinate bucatarilor /ajutoarelor de bucatari si bucatarilor sefi, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: experienta de cel putin un an de zile,limba engleza la nivel mediu sau bun, sa dea atentie deosebita detaliilor in ceea ce priveste serviciul produselor alimentare. Se ofera contract de munca pe o perioada de sase luni, cu posibilitate de prelungire, cazarea in jur de 42,5 GBP/saptamana (camera impartita), se plateste incepand cu primul castig, mesele vor fi oferite in timpul orelor de lucru, salariul cuprins intre 1100 si 2500 de lire sterline lunar, in functie de pregatire si experienta .

Pentru a cauta oferte in aceste domenii, JobsAlert.ro va pune la dispozitie mii de locuri de munca in Marea Britanie cu diverse venituri si beneficii.

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: Anglia
Tag-uri: Anglia, Marea Britanie, jobs, joburi, locuri de munca

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.