Locuri de munca in Anglia ca babysitter

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Locuri de munca in Anglia ca babysitter

Locuri de munca in Anglia ca babysitter

Copilul este cel mai important membru al unei familii.

In momentul aparitiei lui pe lume, parintii doresc sa-i ofere tot ceea ce este mai bun, sa-i ofere toata grija si atentia lor pentru a se dezvolta in mod armonios. Din pacate nu aveti timpul necesar pe care doriti sa vi-l petreceti alaturi de copii de aceea aveti nevoie de o persoana care sa va inlocuiasca in mod responsabil, putand sa-i ofere aceeasi grija si atentie.

Familiile din tarile considrate mai bogate, agentiile de recrutare si angajatorii cauta romani care sa lucrezeca babysitter deoarece salariile pe care acestia le solicita sunt mult sub nivelul celor practicat in tara gazda. Romanii care pleaca din tara cu contract de munca pe post de baby-sitter sau au-pair primesc de regula  intre 500 si 900 de euro pe luna. Avantajul de a lucra ca baby-sitter sau au-pair este acela de a nu avea cheltuieli cu cazarea si masa care de obicei sunt acoperite de angajatori . Unele familii  mai ofera  si alte facilitati cum ar fi bani de buzunar si telefon mobil, iar daca ai carnet de conducere se acorda si masina pentru transportarea copiilor de la scoala.

In Anglia in diverse orase postul de baby-sitter este in momentul de fata  foarte cautat iar salariile oferite  sunt de 600 de lire sterline pe luna. Candidatii trebuie sa fie vorbitori de limba engleza la nivel conversational si sa aiba experienta in cresterea copiilor.

Pentru locuri de munca in Anglia va invitam pe www.jobsalert.ro, unul dintre portalurile majore de recutare a fortei de munca romanesti pentru strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: Anglia
Tag-uri: cariera, babysitter, ingrijire copii

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.