Soferi pentru locurile de munca oferite in strainatate

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Soferi pentru locurile de munca oferite in strainatate

Soferi pentru locurile de munca oferite in strainatate

Locurile de munca in strainatate sunt din ce in ce mai cautate de cetatenii romani din bune motive : obtinere unui loc de munca mai bun, nivel de trai mai bun si pentru a dobandi o experienta mai buna.

Unul dintre aceste locuri de munca in strainatate pentru care nu se cere o diploma universitara este acela de sofer profesionist.

Locurile de munca in strainatate ca sofer profesionist pot cuprinde ocupatii precum: Sofer de Tir , sofer caisterna/basculanta, sofer de Taxi sau soferi pentru o companie de livrari pachete.

Din ceea ce se poate observa, locurile de munca in strainatate ca sofer sunt nu doar cautate de compatriotii nostrii, dar si firmele straine sunt foarte interesate de a angaja cetateni romanii. Acest lucru este limpede dovedit de numarul crescut de oferte de munca in strainatate ca sofer.

De exemplu, pe cel mai modern site de recrutare de forta de munca romaneasca pentru strainatate, Jobs Alert Romania, putem observa peste 600 de posturi de munca disponibile in domeniul "transport".

Dintre tarile in care se pot gasi astfel de oferte de munca se numara: Anglia, Germania, Danemarca, Franta, Italia, Suedia si Belgia.

De obicei angajatorii cer un carnet de conducere categoriile B si C, dar exista si alte locuri de munca in care se cere ceva mai mult. Pentru unele posturi de munca este nevoi de carnet de conducere categoriile D si E, dupa cum unii agajatori pot cere pentru transportul de marfa un certificat ADR si card digital tahografic. Adesea este ceruta cunoasterea limbii straine din tara respectiva la un nivel conversational.

Din punct de vedere financiar aceste locuri de munca sunt bine platite comparativ cu salariile din Romania. Un job in strainatate ca sofer profesionist va poate aduce salarii intre 700 si 2,000 de Euro pe luna, de multe ori si cu beneficii oferite din partea angajatorului.

Pentru a vedea ultimele oferte de locuri de munca in strainatate ca sofer va sugeram sa vizitati sectiune dedicata pe www.jobsalert.ro.

JobsAlert.ro

Categoria: cariera
Tara: toate
Tag-uri: cariera, sofer, meserie, strainatate

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.