Permisul de conducere pentru aplicantii la locurile de munca in Anglia ca sofer

articole utile celor care doresc sa plece la munca in strainatate

Permisul de conducere pentru aplicantii la locurile de munca in Anglia ca sofer

Permisul de conducere pentru aplicantii la locurile de munca in Anglia ca sofer

Cetatenii romani care vor sa munceasca in Anglia ca soferi  trebuie sa fie posesori  de permis de conducere . Permisul de conducere poate  fi  emis de tara de origine Romania, poate fi obtinut in Anglia sau poate fi permis de conducere britanic obtinut in urma schimbului permis romanesc- permis de conducere Anglia. In orice circumstanta  condusul in Marea Britanie trebuie sa  fie in conformitate cu varsta minima admisa pentru soferi in Anglia: -17 motociclete ;-18 ani : masini si microbuze; -21 ani : camioane(de tonaj mare) si  autobuze.

Nu este nevoie neaparat de permis englezesc  pentru  a conduce in Anglia. Daca doriti puteti schimba permisul  romanesc  pe un permis britanic fara a mai da examen. Pentru a preschimba permisul romanesc cu cel britanic trebuie sa fi fost rezident in Marea Britanie cel putin 185 de zile in ultimile 12 luni calendaristice. Preschimbarea permisului de conducere romanesc in permis de conducere britanic se face de catre DVLA-Driver and Vehicle Licensing Agency organismul  oficial care se ocupa de permise de conducere si  alte taxe si aspecte legale de autoturisme in Marea Britanie.

Condusul  fara permis valabil si fara asigurare este pedepsit  foarte sever in Marea Britanie. Daca sunteti oprit conducand fara permis, datele dumneavoastra intra intr-o baza de date si orice abatere viitoare va fii sanctionata drastic.

Pentru locuri de munca in Anglia va invitam pe www.jobsalert.ro, unul dintre portalurile cele mai mari de recutare a fortei de munca romanesti pentru strainatate.

JobsAlert.ro

Categoria: strainatate
Tara: Anglia
Tag-uri: Anglia, sofer, permis de conducere

Copyright 2012 JobsAlert. Toate drepturile rezervate. Acest articol poate fi preluat, comentat sau altfel modificat fara acordul nostru explicit atat timp cat sursa de provenienta (JobsAlert.ro) este mentionata si un link catre site-ul nostru (http://www.JobsAlert.ro) sau catre articolul sursa sunt incluse in materialul dumneavoastra.